NEA

Polestar εκδόσεις Volvo S60/V60 για την κατάκτηση του WTCC

Τις ειδικές εκδόσεις «World Champion Editions» των S60/V60 παρουσίασε η Polestar για να γιορτάσει την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τουρισμού…

Οι εορταστικές εκδόσεις αφορούν όλη την γκάμα των S60/V60 όταν η αύξηση της ιπποδύναμης θα είναι στους +10 ίππους και +50Nm ροπής σε όλους τους κινητήρες, ενώ το κιβώτιο θα έχει πιο γρήγορες αλλαγές και πιο άμεση απόκριση στο γκάζι. Επίσης, περιλαμβάνονται ένα σετ ζαντών 19 ιντσών, μια πιο «ελεύθερη» εξάτμιση για καλύτερο ήχο, διαφορετική εισαγωγή αέρα, βελτιώσεις στα αμορτισέρ και τα ελατήρια κ.α.

Αισθητικά, το Polestar World Champion Edition θα έχει κάποιες μικρές επεμβάσεις στο αμάξωμα και το σαλόνι και τα σήματα της Polestar σε αρκετά σημεία, μαζί με ένα λιγότερο διακριτικό diffuser στο πίσω μέρος και ένα spoiler στην οροφή. Τέλος να πούμε πως η Polestar Cyan Racing κατέκτησε το WTCC με ένα Volvo S60 Polestar TC1 και οδηγό τον Thed Bjork, που αυτόματα αναδείχθηκε ως ο πρώτος Σουηδός που νικά σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα σε μηχανοκίνητο σπορ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!