NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπορ αυτοκίνητα vs φιλιά, σημειώσατε 1! [vid]

Μία μελέτη της Ford έδειξε πως μία γρήγορη βόλτα με ένα καλό αυτοκίνητο προσφέρει πιο έντονα συναισθήματα από ένα παθιασμένο φιλί με μία ερωτική παρτενέρ!

Ο τίτλος της συγκεκριμένης είδησης θα μπορούσε να είναι και «η δικαίωση των petrolheads» αφού, χάρη στη Ford, μπορούν να δικαιολογήσουν και επίσημα το πάθος τους με τα αυτοκίνητα. Για την ακρίβεια, τα πορίσματα της σχετικής έρευνας της εταιρίας έδειξαν ότι το να οδηγεί κανείς ένα σπορ αυτοκίνητο εξασφαλίζει περισσότερη συγκίνηση από ότι η παρακολούθηση ενός αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, ενός επεισοδίου της σειράς Game of Thrones, ακόμα και από ένα παθιασμένο φιλί!

Το μόνο που μπορεί να ξεπεράσει προσωρινά σε ένταση αυτό το συναίσθημα είναι μία βόλτα με roller coaster. Αυτό, ωστόσο, δεν μπορεί να σε πάει και στη δουλειά σου, την επόμενη μέρα, αναφέρει ο δρ. Harry Witchel, Discipline Leader στη φυσιολογία. Ο ίδιος προσθέτει πως « αυτή η μελέτη αποδεικνύει πως το να οδηγείς ένα σπορ αυτοκίνητο σου εξασφαλίζει πολλά περισσότερα από το τη μετακίνηση από το σημείο Α στο Β. Μπορεί να είναι ένα υπολογίσιμο κομμάτι της καθημερινής σου ρουτίνας ευεξίας».

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!