NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτη γεύση από τη ΒMW Σειρά 8 [vid]

Με την ημέρα της αποκάλυψης της νέας, δυναμικής σειράς της BMW να πλησιάζει, η εταιρία αποφάσισε να μας δώσει ένα πρώτο δείγμα γραφής του μοντέλου της.

Το video δείχνει να έχει γυριστεί σε κάποια από τις εγκαταστάσεις εξέλιξης της εταιρίας, με το μοντέλο να βρίσκεται στα τελικά στάδια. Μπορεί να διατηρεί το καμουφλάζ του, φαίνονται όμως ξεκάθαρα οι γραμμές του, λεπτομέρειες του αμαξώματος, καθώς και οι δυνατότητες που έχει να γυρίζει με το πλάι μέσα στην πίστα. Ακόμα, μπορεί κανείς να ακούσει τον ήχο του V8 κινητήρα, που συμπληρώνει την όλη εικόνα.

Ακόμα δεν έχουν δοθεί επίσημα τεχνικά στοιχεία από τη BMW θεωρείται όμως σίγουρο ότι θα υπάρχει μία έκδοση 850i (τιμής ένεκεν) ενώ οι υπόλοιπες εκδόσεις θα χρησιμοποιούν τα εξακύλινδρα και άνω, σύνολα της εταιρίας. Έχει μάλιστα ήδη επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της Σειράς 8 στον αγώνα της Daytona, με μία αγωνιστική Μ8 GTE. Σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα σχετικά με το μεγάλο coupe των Βαυαρών, οπότε θα επανέλθουμε σχετικά.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!