NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Teaser από το εσωτερικό του Range Rover SV Coupe

Μία γεύση από αυτό που αποκαλεί ως το πρώτο, μεγάλου μεγέθους, πολυτελές SUV Coupe, αποφάσισε να μας δώσει η Land Rover.

To Range Rover SV Coupe αποτελεί δημιουργία του τμήματος Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο προσεχές σαλόνι της Γενεύης. Ακόμα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες πληροφορίες αναφορικά με τις διαστάσεις και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είναι όμως σαφές ότι η εταιρία θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό της με το συγκεκριμένο μοντέλο. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει και η πρώτη εικόνα του εσωτερικού, που έδωσε για να μας ανοίξει την όρεξη.

Από αυτή παρατηρούμε τη διαμόρφωση τεσσάρων ξεχωριστών θέσεων, επενδυμένων με καλής ποιότητας δέρμα, σε μία χαρακτηριστική διχρωμία άσπρου/ μαύρου. Η κεντρική κονσόλα, με ξύλινη επένδυση, διατρέχει το εσωτερικό από άκρη σε άκρη, ενώ διάφορες μεταλλικές λεπτομέρειες συμπληρώνουν το ντεκόρ. Το ταμπλό δείχνει σε μεγάλο βαθμό ψηφιακό, ενώ δεν κρύβεται και η χαρακτηριστική οπή, μπροστά από το τιμόνι, για την προβολή του συστήματος HUD (Head Up Display).

Με το Range Rover SV Coupe η εταιρία θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στο αρχικό Range Rover του ’70, που έβγαινε σε δίπορτο αμάξωμα. Η παραγωγή του εν λόγω μοντέλου θα περιοριστεί στις 999 μονάδες. Όσο για τον επί κεφαλής του τμήματος SVO, John Edwards, υποστηρίζει ότι το Range Rover SV Coupe θα «προσφέρει στους πελάτες έναν ελκυστικό συνδυασμό απαράμιλλης πολυτέλειας και σπανιότητας».

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!