NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

25 επιπλέον ίπποι στη BMW M5 με το Competition Package

Για όσους θεωρούν λίγους τους 600 ίππους της νέας Μ5, η βαυαρική εταιρία θα φροντίσει να δώσει ένα ειδικό πακέτο αναβάθμισης επιδόσεων.

Μπορεί να μην έχει προφτάσει ακόμα να κυκλοφορήσει η νέα Μ5, οι άνθρωποι όμως της BMW προετοιμάζονται κατάλληλα για τις αυξημένες ανάγκες των πελατών τους. Ο επί κεφαλής του BMW Driving Experience αποκάλυψε ότι λίγο μετά την έλευση του ίδιου του αυτοκινήτου, τον Απρίλιο, θα ακολουθήσει ένα ειδικό πακέτο αναβάθμισης. Αυτό θα ανεβάζει την ισχύ του V8 biturbo των 4.4 λίτρων από τους 600 στους 625 ίππους και, πιθανά, θα δίνει μία μικρή ώθηση και στη ροπή των 750 Nm.

Το πακέτο αυτό αναμένεται να κρύβει και άλλα καλούδια, όπως κεραμικά φρένα, βελτιώσεις στο αμάξωμα και ένα πιο σκληρό setup αναρτήσεων. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να περιμένουμε νέους τροχούς ελαφρού κράματος με ελαστικά υπερύψηλών επιδόσεων, καθώς και διάφορες μικρολεπτομέρειες στο εσωτερικό. Όλα αυτά θα αυξάνουν φυσικά το κόστος, από τη στιγμή όμως που υπάρχουν πελάτες με την ανάλογη οικονομική επιφάνεια, η BMW ξέρει πολύ καλά να ικανοποιεί το κοινό της…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!