ΑΓΩΝΕΣ

Live από το Daytona International Speedway!

Βρισκόμαστε στην πιο ιστορική πίστα των ΗΠΑ και μία από τις πιο διάσημες σε όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουμε live το αγωνιστικό τριήμερο που περιλαμβάνει και τον24ώρο της Daytona!

Η σειρά αγώνων IMSA Continental Tire Spors Challenge ξεκίνησε την Παρασκευή με τον 4ώρο BMW Endurance Challenge. Σε αυτό τον αγώνα υπάρχουν τρεις κατηγορίες: η GS (Grand Sport) με 400-500 άλογα και τελική στα 280 χλμ./ώρα, τα Touring Car (TC) με 300-350 άλογα και τελική 265 χλμ./ώρα και τα Street Tuner (ST) με 220-280 άλογα και τελική 250 χλμ./ώρα.

Από την σειρά αγώνων με βασικό χορηγό την Continental την μεγαλύτερη σημασία έχει ο 24ώρος που ξεκινά αύριο Σάββατο με την προσοχή να τραβούν τα πρωτότυπα της κατηγορίας Pro (κατηγορίας LMP2, όπως στο Le Mans, ο 24ώρος της Daytona δεν προσμετράται στο WEC αλλά στο αμερικανικό πρωτάθλημα αντοχής). Αύριο λοιπόν τα σημαντικότερά σε έναν αγώνα που τρέχει και ο Fernando Alonso και πολλοί άλλοι γνωστοί οδηγοί. Mέχρι τότε ετοιμάσαμε το παρακάτω άλμπουμ για να σας βάλουμε στο μοναδικό κλίμα που υπάρχει στην μακρινή Daytona!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!