ΑΓΩΝΕΣ

Έτοιμη η αγωνιστική BMW M8 GTE

Με τα επίσημα χρώματά, η M8 GTE έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στα πρωταθλήματα αντοχής.

Εκμεταλλευόμενη τον αγώνα Rolex 24 στη Daytona, η BMW παρουσίασε τη M8 GTE με την επίσημη της εμφάνιση, που ενσωματώνει τις παραδοσιακές μπλε και κόκκινες ρίγες της φίρμας σε λευκό φόντο. Μπορεί οι Βαυαροί να κρατάνε ακόμα την έκδοση δρόμου κρυφή, το νέο τους όμως αγωνιστικό είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Αναφορικά με το πρωτάθλημα IMSA WeatherTech SportsCar, η BMW θα συμμετάσχει με 2 αγωνιστικά, σε συνεργασία με την Rahal Letterman Lanigan Racing. Οσο για τον ανταγωνισμό, στην κατηγορία GTLM, θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες προτάσεις των Ford, Corvette, Porsche και Ferrari.

Οι οδηγοί που θα πλαισιώσουν το αυτοκίνητο με τον αριθμό 24 είναι οι Jesse Krohn και John Edwards, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο, με τον αριθμό 25, θα οδηγούν οι Alexander Sims και Connor de Phillippi. Ο ίδιος ο επί κεφαλής της BMW Motorsport, Jens Marquardt, δήλωσε σχετικά «αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο για εμάς, καθώς είναι η πρώτη φορά που εμπλεκόμαστε στην παραγωγή ενός αυτοκινήτου δρόμου», αναφερόμενος στις πολιτικές εκδόσεις της Σειράς 8. Ο ίδιος συμπλήρωσε πως «Η ανάπτυξη των δύο εκδόσεων έγινε ταυτόχρονα, και το ΔΣ της εταιρίας μας εμπιστεύτηκε να λανσάρουμε πρώτα το αγωνιστικό αυτοκίνητο. είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτό».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!