NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

To Mitsubishi L200 στην AGROTICA 2018

Το παρών θα δώσει η Mitsubishi στην έκθεση Agrotica 2018, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ Helexpo στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση αυτή απευθύνεται, προφανώς, σε αγρότες, οπότε αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν, εάν επιθυμούν, το L200, το σκληροτράχηλο pick up της Mitsubishi. Στην πέμπτη του πλέον γενιά, το εν λόγω μοντέλο διαθέτει όλη την απαιτούμενη δύναμη, τις επιδόσεις και παράλληλα τους χώρους και τις δυνατότητες να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Στο περίπτερο της Mitsubishi, που θα βρίσκεται στην αίθουσα 14, θα υπάρχει προσωπικό ικανό να απαντήσει σε όλες τις απορίες των επισκεπτών. Παράλληλα, εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. θα τρέξει μία ειδική προσφορά για την έκθεση, προμοδοτώντας κάθε νέα αγορά L200 με ένα χρόνο δωρεάν ασφάλεια οχήματος. Ενδεικτικά, αναφέρεται πως για τους δύο πρώτους μήνες του 2018, το L200 προσφέρεται με όφελος για τον πελάτη από 800-4.500 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!