SMSΑΓΩΝΕΣ

Τέλος τα κορίτσια από τη Formula 1!

Τα νέα αφεντικά της F1 αποφάσισαν ότι οι όμορφες παρουσίες στο grid δεν συνάδουν με τις αρχές και το χαρακτήρα του αθλήματος…

Αυτό μάλιστα δεν ισχύει μόνο για τη Formula 1 αλλά και για τις Formula 2 και GP3. Ο εμπορικός υπεύθυνος της F1, Sean Bratches δήλωσε ότι νιώθει πως τα κορίτσια του grid δεν ταιριάζουν πλέον με τη νέα εικόνα που θέλει να περάσει η Liberty Media για τον θεσμό των Grand Prix. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «κατά το τελευταίο έτος εξετάσαμε μία σειρά τομέων στους οποίους θεωρούμε ότι θα πρέπει να υπάρξει κάποια ανανέωση, ώστε να ανταποκρίνονται περισσότερο στο όραμά μας για αυτό το σπουδαίο άθλημα. Παρότι η λογική χρήσης όμορφων κοριτσιών ήταν κάτι δεδομένο για τη Formula 1 εδώ και δεκαετίες, θεωρούμε ότι αυτό το έθιμο δεν αντηχεί τις αξίες του θεσμού και είναι σαφώς αντίθετο με τα σημερινά κοινωνικά πρότυπα».

Δεν γνωρίζουμε αν η απόφαση αυτή έχει επηρεαστεί από τις διάφορες αποκαλύψεις περί σεξουαλικής παρενόχλησης, που εμφανίζονται ως μόδα στις ΗΠΑ, είναι όμως γεγονός ότι και την προηγούμενη εβδομάδα η Αγγλική ένωση Professional Darts Corporation (PDC) απαγόρευσε την χρήση κοριτσιών για τη μεταφορά των βελών. Κάποιοι θα πουν ότι η κίνηση αυτή είναι αρκετά πουριτανική. Άλλοι, πιθανά, θα την θεωρήσουν politically correct. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χωρίς τα grid girls η Formula 1 αναμένεται να είναι διαφορετική.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!