NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Hyundai, τα πρώτα σκίτσα του νέου Santa Fe

Το μεγάλο SUV της Hyundai ετοιμάζεται να αλλάξει γενιά και η εταιρία αποκαλύπτει μερικώς το σχήμα του, δίνοντας μία πρώτη γεύση.

Κρίνοντας από τη μάσκα, η αισθητική της τέταρτης γενιάς Santa Fe αλλάζει εντελώς φιλοσοφία, καθώς μετασχηματίζεται σε κάτι πιο δυναμικό και με μία νότα πολυτέλειας. Αρκετά στοιχεία μάλιστα φαίνεται να τα δανείζεται από το Kona, διατηρώντας έτσι ένα κοινό σχεδιαστικό DNA για τα μοντέλα της φίρμας. Αξίζει, δε, να αναφερθεί ότι στις προθέσεις της κορεάτικης εταιρείας είναι να διαφοροποιήσει την 5θέσια από την 7θέσια έκδοση.

Σύμφωνα με τη Hyundai, το Santa Fe θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα διαθέτει σύστημα προειδοποίησης για τους πίσω επιβάτες. Το σύστημα αυτό θα ελέγχει με αισθητήρες τις πίσω θέσεις και θα ειδοποιεί τον οδηγό αν για παράδειγμα προτίθενται να αποβιβαστούν κ.λπ. Η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου έχει προγραμματιστεί σε μερικές εβδομάδες, στα πλαίσια της έκθεσης της Γενεύης. Μέχρι τότε, δεν αποκλείεται να δούμε περισσότερα teaser καθώς και πληροφορίες να διαρρέουν από την εταιρία.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!