NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θα δούμε ανοικτή έκδοση της BMW X2;

Τίποτα δεν είναι σίγουρο, όπως φαίνεται όμως οι άνθρωποι της Βαυαρικής φίρμας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφέρουν μια τέτοια έκδοση.

Η εικονιζόμενη φωτογραφία προφανώς και δεν είναι αληθινή. Αποτελεί μία προσέγγιση της X-Tomi Design για το πώς θα μπορούσε να είναι μία cabrio X2. Αυτό που είναι αληθινό είναι το ενδιαφέρον της εταιρίας ή, έστω, ο προβληματισμός της γύρω από το αν πρέπει να προχωρήσει στην παραγωγή εντός τέτοιου μοντέλου. Φήμες μάλιστα αναφέρουν ότι πέρα από τη μαλακή οροφή θα συνοδεύεται και από ένα hardtop που τοποθετημένο θα την μετατρέπει σε τρίθυρο coupe.

Το να προσπαθήσει κανείς να εξετάσει αν έχει νόημα κάτι τέτοιο, είναι μεγάλη κουβέντα. Σίγουρα όμως υπάρχει κοινό εκεί έξω που θα έβλεπε με ενδιαφέρον μία τέτοια προοπτική. Ένα κοινό που συνεχώς προσανατολίζεται προς τα SUV και αναζητά νέες, ξεχωριστές προτάσεις, όπως για παράδειγμα το Range Rover Evoque. Ίσως μέσα στους επόμενους μήνες να έχουμε εξελίξεις γύρω από το θέμα και τελικά η ανοικτή Χ2 να δει το πράσινο φως της παραγωγής.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!