NEASMSΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα σκαριά νέο μικρό crossover από τη Skoda

Ένα νέο, υβριδικό, πρωτότυπο όχημα με την ονομασία VISION X θα φιλοξενεί η Skoda στο περίπτερό της, στην έκθεση της Γενεύης.

Με την κίνηση αυτή, οι άνθρωποι της εταιρίας δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τη νέα, ανερχόμενη κατηγορία των μικρών SUV. Το πρωτότυπο Vision X, έρχεται ουσιαστικά να σταθεί απέναντι από το Seat Arona και το VW T-Cross ενώ, όταν περάσει στην παραγωγή, θα συμπληρώσει τη γκάμα της εταιρίας, κάτω από τα Kodiaq και Karoq. Οι σχεδιαστές του το χαρακτηρίζουν ως ένα urban crossover, το οποίο εισάγει μία πιο φουτουριστική σχεδιαστική προσέγγιση. Ενδεικτικές είναι οι μεγάλες, γυάλινες επιφάνειες, τα διπλά εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, που δείχνουν ενσωματωμένα στο αμάξωμα, οι pop out χειρολαβές, καθώς και οι ευμεγέθεις τροχοί των 20 ιντσών.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες αναφορικά με τους κινητήρες και τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι το πρωτότυπο θα παρουσιαστεί ως plug-in υβριδικό, κάτι που αποτελεί και άμεση προτεραιότητα της φίρμας. Η Skoda, με βάση τα στρατηγικά της πλάνα, θέλει να δώσει έμφαση στα plug-in υβριδικά και στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, σε βαθμό που μέχρι το 2025 το ένα στα τέσσερα οχήματα που θα πουλάει να είναι τέτοιο.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!