ΑΓΩΝΕΣ

Σοκάρει ατύχημα στον 12ώρο αγώνα του Bathurst [vid]

Ένα απίστευτο ατύχημα έγινε στον 12ωρο αγώνα Bathurst στην Αυστραλία όπου λίγο έλειψε να έχουμε πολύ πιο άσχημες εξελίξεις…

Όπως βλέπουμε στο σοκαριστικό video, το Audi με οδηγό τον Ash Walsh χτυπά στην μπαριέρα και μένει ακίνητο μέσα στην πίστα. Όμως βρίσκεται σε εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο, και ευτυχώς σε πρώτη φάση οι επερχόμενοι οδηγοί καταφέρνουν και τον αποφεύγουν. Όμως λίγο πιο πίσω έρχεται μία Mercedes με οδηγό τον John Martin και πέφτει με τρομακτική ορμή πάνω στο σταματημένο Audi, σκορπώντας συντρίμμια παντού μέσα στην πίστα.

Ευτυχώς παρά την ισχυρότατη σύγκρουση και οι δύο οδηγοί δεν έπαθαν τίποτα σοβαρό, πέρα από ελαφριούς τραυματισμούς και το αναπόφευκτο σοκ. Την ευθύνη βεβαίως την έχουν οι άνθρωποι της πίστας, καθώς όπως βλέπουμε δεν υπάρχει πουθενά ένα σημαιάκι που να προειδοποιεί τους υπόλοιπους οδηγούς για το τι έχει γίνει στην πίστα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!