ΑΓΩΝΕΣ

H ομάδα του Loeb τρέχει με VW Golf TCR

Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός πως παρά την πολύ στενή συνεργασία που έχει ο Loeb με τον όμιλο PSA τελικά επέλεξε το VW Golf TCR…

Με το οποίο η ομάδα του θα αγωνίζεται στο WTCR (World Touring Car Cup), ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε ως TCR το 2015 σε 20 χώρες και που φέτος θα ξεκινήσει σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετέχουν αναβαθμισμένα μοντέλα παραγωγής, όπως είναι για την περίσταση το Golf GTI TCR που αποδίδει 350 άλογα και 420 Nm ροπής.

Στο WTCR και για την ομάδα του Loeb πίσω από το τιμόνι του Golf GTI TCR θα βρεθούν ως βασικοί οδηγοί ο Rob Huff ( πρωταθλητής του WTCC 2012) και ο Mehdi Bennani (πρωταθλητής του WTCC 2016). Το αγωνιστικό Golf έχει το 0-100 σε 5,2 δλ., διαθέτει ένα αεροδυναμικό body-kit με μία ρυθμιζόμενη πίσω πτέρυγα, αγωνιστικό στήσιμο, κλωβό ασφαλείας, μπάκετ καθίσματα και όλες τις προδιαγραφές της FIA που προβλέπονται για το WTCR.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!