NEA

H Toyota Supra θα είναι στην Γενεύη!

Με αυτή την teaser εικόνα που βλέπετε η Toyota βάζει τέλος στις φήμες και επιβεβαιώνει πως στην ελβετική έκθεση, αρχές Μαρτίου, θα παρουσιάσει την ολοκαίνουργια Supra!

Στην teaser φωτογραφία βλέπετε την πίσω πτέρυγα της νέας Supra με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 4 διαφορετικές εκδόσεις. Η βασική θα είναι 2λιτρη turbo με 197 άλογα, ενώ θα υπάρχει και μια 6κύλινδρη 3λιτρη σε σειρά με 456 ίππους και 450 Nm. Στάνταρ στην top έκδοση θα είναι το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ θα υπάρχει και μια υβριδική έκδοση.

Σχεδιαστικά και απ’ όσο μπορούμε να διακρίνουμε το αμάξωμα αναμένεται να έχει ένα κλασικό κουπέ σχήμα με τονισμένους πίσω θόλους παραπέμποντας σε μία αλά Supra εκδοχή του fun-to-drive μικρότερου GT. Πάντως, στην Γενεύη δεν θα παρουσιαστεί το μοντέλο παραγωγής αλλά ένα πρωτότυπο που θα διαφοροποιείται ελάχιστα από εκείνο που θα δούμε στους δρόμους.

Επίσης υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα η νέα Supra να διατίθεται με τα σήματα της Gazoo Racing -και όχι με αυτά της Toyota- ώστε να ενισχυθεί η εικόνα του σπορ σήματος. Μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr, τα καλύτερα έπονται!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!