NEA

Ένα Range Rover ανέβηκε την «Πύλη του Ουρανού» [vid]

O οδηγός αγώνων Ho-Pin Tung κλήθηκε να οδηγήσει ένα Range Rover Sport PHEV σε ένα από τα πιο δύσκολα μονοπάτια που υπάρχουν…

Για μια ανάβαση 999 σκαλιών στην «Πύλη του Ουρανού» που βρίσκεται στην περιοχή Tianmen της Κίνας. Πρόκειται για ένα απίστευτο τοπίο, που ακόμα και το να φθάσει κανείς εμπρός στα σκαλιά απαιτεί κοπιαστική προσπάθεια από τον δρόμο με τις αμέτρητες στροφές δίπλα στον γκρεμό. Όμως η Land Rover θέλησε να φτάσει μέχρι την κορυφή, καλύπτοντας και τα τελευταία μέτρα της διαδρομής, μία σκάλα με 999 σκαλοπάτια και κλίση τουλάχιστον 45 μοιρών.

To εγχείρημα όσο περίπλοκο και αν φαίνεται άλλο τόσο επικίνδυνο είναι, καθώς ο παραμικρός δισταγμός και η διακοπή της προσπάθειας, θα σήμαινε και την ολοκληρωτική καταστροφή του αυτοκινήτου και πιθανόν τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού. Ο οποίος μάλιστα, λέγοντας ότι έχει οδηγήσει τα πάντα, από Formula 1 μέχρι και νίκη στο Le Mans ποτέ δεν φοβήθηκε όσο σ’ αυτή την δοκιμασία.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!