ΑΓΩΝΕΣ

Επίσημα η Red Bull RB14 για το πρωτάθλημα του 2018

Αυτή την φορά η Red Bull Racing προτίμησε να παρουσιάσει νωρίς τα νέα της μονοθέσια RB14 και πριν τα επίσημα δοκιμαστικά στην Καταλονία την επόμενη εβδομάδα…

Το νέο μονοθέσιο όπως βλέπουμε στις εικόνες έχει εντελώς διαφορετική βαφή, η οποία όμως θα μείνει ως έχει για λίγο, και θα χρησιμοποιηθεί στις δοκιμές. Πάντως η Aston Martin βρίσκεται πλέον σε περίοπτη θέση στο πίσω φτερό, με την βρετανική ομάδα να έχει αναβαθμίσει τον ρόλο της ως χορηγού στην ομάδα.

Σε ότι αφορά την σχεδίαση, υπάρχουν κάποιες επιλεκτικές διαφορές σε αρκετά σημεία του αμαξώματος -όχι τόσο στο εμπρός ρύγχος- οι οποίες προφανώς και θα εξελιχθούν στην πορεία των δοκιμών. Η πιο εμφανής διαφορά, όπως και σε όλα τα μονοθέσια, είναι η υιοθέτηση του Halo για την προστασία των οδηγών. Η Red Bull θα έχει και φέτος τον υβριδικό V6 της Renault.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!