ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σε τι υψόμετρο βρίσκεται το νέο σημείο πώλησης Porsche;

Η νέα αντιπροσωπεία της Porsche βρίσκεται στις Άλπεις, στο χιονοδρομικό κέντρο στο Meribel και σε υψόμετρο 2.300 μέτρων!

Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν ελικόπτερα ενώ για την μεταφορά του αυτοκινήτου βοήθησαν και αρκετά snowmobiles που το έφεραν έως αυτό το υψόμετρο. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο γυάλινο θόλο, φτιαγμένο με γεωδαιτικό τρόπο, ο οποίος εντός του φιλοξενεί μία Cayenne.

Ο θόλος είναι φτιαγμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να αντέχει σε ανέμους της τάξης των 160 χλμ/ώρα και σε θερμοκρασίες έως και -25 βαθμούς Κελσίου. Η εγκατάσταση θα μείνει στην θέση της μέχρι τα μέσα Απριλίου, με τους μάλλον πλούσιους επισκέπτες να έχουν στην διάθεσή τους και προσωπικό της εταιρίας για να τους ενημερώνει για τα στοιχεία των αυτοκινήτων της Porsche.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!