NEASMSΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο Mitsubishi Eclipse Cross από 24.900 ευρώ

Η Mitsubishi ανακοίνωσε τις τιμές και τα πακέτα εξοπλισμού του νέου της SUV, που βασίζεται σε μία παραλλαγή της πλατφόρμας του Outlander.

Το νέο «compact coupe SUV» των Ιαπώνων ξεκινά από τα 24.900 ευρώ, για την έκδοση Inform με τον κινητήρα των 1,5 λίτρων. Το συγκεκριμένο, χάρη στη βοήθεια του turbo, αποδίδει 163 ίππους, τους οποίους μεταφέρει στους μπροστινούς τροχούς, μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων. Από τη βασική, δε, έκδοση εξοπλισμού, είναι εφοδιασμένο με αρκετά συστήματα ασφαλείας, όπως τα Lane Departure Warning, Forward Collision, cruise control, Hill Start Assist, επτά αερόσακους κ.λπ.

Μετά την έκδοση Inform ακολουθεί η έκδοση Ιnvite Plus, στα 27.500 ευρώ. Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, αυτή όμως διαθέτει πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού, με διζωνικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, τροχούς 18 ιντσών, κ.λπ. Στην κορυφή βρίσκεται η έκδοση Ιntense Plus, με κιβώτιο CVT και τετρακίνηση, η οποία ξεκινά από τα 35.950 ευρώ. Όσο για το επίπεδο εξοπλισμού, περιλαμβάνει επιπροσθέτως θερμαινόμενα καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι, πανοραμική οροφή, adaptive cruise control, Blind Spot Warning, περιμετρικούς αισθητήρες, Head Up Display, LED προβολείς κλπ.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!