NEASMS

Ποιο είναι το ισχυρότερο “αγροτικό” στην Ευρώπη;

Η νέα έκδοση X 350 d της X-Class που θα παρουσιαστεί στην Γενεύη εφοδιάζεται με έναν τρίλιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα που αποδίδει 258 άλογα και 550 Nm ροπής.

Η νέα έκδοση έχει αρκετή δύναμη ώστε να τοποθετήσει την X-Class στην κορυφή της κατηγορίας των pick-up (τουλάχιστον στην Ευρώπη). Χαρακτηριστικές είναι οι επιδόσεις με το 0-100 να ολοκληρώνεται σε 7,9 δλ. και την τελική να φτάνει τα 205 χλμ./ώρα. Τιμές που εντυπωσιάζουν για ένα ημιφορτηγό.

Η ισχύς μεταφέρεται μέσω στάνταρ αυτόματου κιβωτίου 7G-Tronic στους τέσσερις τροχούς με τετρακίνηση 4MATIC και πέντε προγράμματα κίνησης με νορμάλ κατανομή σε 40/60 ανάμεσα στον μπροστινό και τον πίσω άξονα. Ανάλογα με την πρόσφυση και το πρόγραμμα που οδηγός μπορεί να επιλέξει από το Dynamic Select η αναλογία της ροπής μεταβάλλεται.

Αξιοσημείωτο είναι πως υπάρχουν και «κοντές» σχέσεις όταν η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος είναι στα 22 εκ. με γωνίες προσέγγισης/διαφυγής στις 29/24 μοίρες μπροστά και 30/25 μοίρες πίσω, κίνηση σε κλίση έως 45 μοίρες και απόσταση 60 εκ. για υδάτινα περάσματα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!