NEA

Το Icona Nucleus Concept έχει μέχρι και τραπεζάκι!

Στην Γενεύη θα παρουσιαστεί ένα concept car που δείχνει την άλλη διάσταση που μπορεί να έχει η καμπίνα ενός αυτόνομου οχήματος στο μέλλον…

Το μήκος του οχήματος είναι 5,25 μέτρα, το πλάτος 2,12 μέτρα και το ύψος 1,75 μέτρα. Αν και σχετικά μεγάλο, το όχημα έχει αεροδυναμικό συντελεστή λιγότερο από 0,25 βασισμένο στην χρήση ενός μεγάλου diffuser αλλά και σε ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα στους θόλους των τροχών.

Εξωτερικά το concept που βλέπετε είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ασύμμετρο, καθώς το μοντέλο διαθέτει μόνο μια πόρτα. Στη θέση των παραδοσιακών παραθύρων υπάρχουν ημιδιάφανα στο χρώμα του δέρματος τζάμια, από τα οποία οι επιβάτες βλέπουν καθαρά, ενώ απέξω δεν μπορεί να δει κανείς μέσα στο όχημα. Η οροφή είναι επίσης ημιδιάφανη με ανάμεικτα στοιχεία διάφανων και ημιδιάφανων τζαμιών.

Στο εσωτερικό ο σχεδιασμός είναι στιλάτος και μοντέρνος, χωρίς σύστημα οδήγησης ή ταμπλό. Εκτός από την άνεση οι σχεδιαστές έδωσαν σημασία και στην παραγωγικότητα. Το τραπέζι του οχήματος είναι ιδανικό για να προετοιμάσετε μια επαγγελματική συνάντηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άψογα ως γραφείο. Παρόλο που το μέλλον διαγράφεται μακρύ για να δούμε οχήματα σαν το Nucleus στον δρόμο, η Icona πιστεύει ότι προοδευτικά θα οδηγηθούμε σε πιο χρηστικά οχήματα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!