NEA

Αυτή είναι η πρώτη υβριδική Bentley!


Στην Γενεύη θα κάνει αύριο την παγκόσμια πρεμιέρα της η πιο «πράσινη» εκδοχή της Bentayga που θα πλαισιώσει τις W12 και V8 εκδόσεις της εμβληματικής Bentayga.

Η βρετανική εταιρία ολοκληρώνει την γκάμα της Bentayga παρουσιάζοντας την πρώτη plug-in έκδοση στην ιστορία της μάρκας. Συγκεκριμένα η υβριδική Bentayga εφοδιάζεται με το νέο τρίλιτρο turbo V6 2.9 που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα δίχως προς το παρόν να ανακοινώνεται η συνδυασμένη απόδοση. Πάντως, η εκπομπή CO2 είναι στα μόλις 75 γρ./χλμ. με την ηλεκτρική αυτονομία στα 50 χιλιόμετρα (σύμφωνα με τον κύκλο NEDC).

Η Bentley ισχυρίζεται πως η Bentayga είναι το πρώτο υπέρ-πολυτελές SUV στον κόσμο και πως είναι το πρώτο μοντέλο από τη νέα γενιά προς την υβριδοποίηση. Δίχως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση εικάζεται πως η υβριδική διάταξη της υβριδικής Bentayga θα προέρχεται από την Porsche Panamera 4 E-Hybrid με απόδοση 462 PS/700 Nm, τελική ταχύτητα στα 278 χλμ./ώρα και 0-100 σε 4,6 δλ. Περισσότερα, προσεχώς!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!