NEA

To Musso είναι το αγροτικό της SsangYong

Το νέο διπλοκάμπινο pick-up της κορεατικής εταιρίας βασίζεται στο νέο Rexton και θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης…

Η κατηγορία των SUV μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση limit-up αλλά και αυτή των pick-up δεν πάει πίσω. Έτσι, στα Nissan Navara, Mitsubishi L200, Toyota Hilux, Renault Alaskan και φυσικά στην Mercedes X-Class, έρχεται να προστεθεί το ολοκαίνουργιο Musso που παρουσιάστηκε στην Γενεύη. Και όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για ένα σύγχρονο pick-up με εσωτερικό που περιλαμβάνει από touch-screen 8 ιντσών και φουλ συνδεσιμότητα.

Το πλαίσιο βασίζεται σε αυτό του νέου Rexton και την κίνηση αναλαμβάνει ένας νέος ντίζελ των 2,2 λίτρων που αποδίδει 181 ίππους και 420 Nm ροπής. Η βασική μετάδοση είναι στους πίσω τροχούς αλλά υπάρχει και αυτόματη κατανομή στους μπροστινούς. Ο οδηγός μπορεί να την κλειδώσει σε αναλογία 50/50, ενώ υπάρχουν και «κοντές» σχέσεις υποπολλαπλασιασμού. Πέρα από το μηχανικό κιβώτιο υπάρχει και αυτόματο της Aisin με επίσης 6 σχέσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!