NEASMS

H Mercedes-Maybach Pullman είναι ο ορισμός της χλιδής!

Η Mercedes-Maybach Pullman των 6,5 μέτρων είναι η κορυφαία έκδοση της S-Class. Με όλη την σημασία της λέξεως αφού είναι η πιο ακριβή και χλιδάτη Mercedes που μπορεί να αγοράσει κανείς αυτή την στιγμή!

Τα στοιχεία πολυτέλειας και άνεσης είναι κυριολεκτικά αμέτρητα, όπως άλλωστε βλέπουμε και από τις φωτογραφίες, με την λίστα των έξτρα προσθηκών να είναι ικανά να ανεβάσουν την τελική τιμή του αυτοκινήτου πολύ πιο πάνω από τα 500.000 ευρώ που είναι η τιμή καταλόγου. Για όσους θέλουν λίγο περισσότερη ιδιωτικότητα, υπάρχει διαθέσιμο ένα ηλεκτρικό χώρισμα, το οποίο κάνει τον κάθε επιβάτη να βρίσκεται στον δικό του χώρο, όπου εκτός των άλλων έχει την δυνατότητα, χάρη σε ένα νέο ηχοσύστημα, να έχει ξεχωριστή μουσική υπόκρουση από τον διπλανό του.

Φυσικά σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο τα πάντα παίζονται στο σαλόνι, και δη στις πίσω θέσεις, όπου και πάλι τα πίσω καθίσματα είναι χωριστά με τεράστιο χώρο για τα πόδια των επιβατών και ότι μπορεί να βάλει ο νους σας σε εξοπλισμό. Οι περίπου 500.000 ευρώ αφορούν την βασική έκδοση ενώ η φυσιολογική “εξέλιξη” αυτού του μοντέλου, με ενσωμάτωση θωράκισης ανεβάζει αυτό το νούμερο τουλάχιστον τρεις φορές παραπάνω.

Κινητήρας για αυτή την έκδοση έχει προφανώς επιλεγεί ο twin-turbo V12 των 6,0 λίτρων, με απόδοση που πλέον φθάνει στα 630 άλογα και τα 1.000 Nm ροπή, έχοντας αποκτήσει παράλληλα και το σήμα S650 για να διαχωρίσει την θέση της από την πιο “ταπεινή” S600. Το 0-100 πετυχαίνεται σε 6,5 δευτερόλεπτα, ενώ η μέση τιμή κατανάλωσης αγγίζει τα 14,6 λίτρα/100 χλμ. (στην πραγματικότητα θα είναι βέβαια πολύ παραπάνω).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!