NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

To Audi Q1 θα βασίζεται στο A1

Όπως φαίνεται, η σειρά Q της Audi θα αποκτήσει ένα ακόμα μικρότερο από το Q2 όχημα, συμπληρώνοντας τη γκάμα προς τα κάτω.

Αυτό θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα του ομίλου VW, MQB A0, η οποία χρησιμοποιείται και σε άλλες μικρές προτάσεις, μεταξύ των οποίων το επόμενο Α1. Αναφορικά με το τελευταίο, αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του τρέχοντος έτους, σε αντίθεση με το Q1 που, εάν όλα πάνε καλά, θα δει το πράσινο φως της παραγωγής το 2020.

Προφανώς δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες γύρω από αυτό, υπολογίζεται όμως ότι το Q1 θα αποτελέσει το Βενιαμίν της σχετικής γκάμας της Audi, κάτω από το εικονιζόμενο Q2. Ένα premium City SUV με μήκος γύρω στα 4 μέτρα, ελαφρά υπερυψωμένο αμάξωμα και κινητήρες που θα συναντάμε και στο Α1. Το αν θα διαθέτει τετρακίνηση, έστω και στις ακριβές του εκδόσεις, αποτελεί ερωτηματικό, αφού το off road δεν περιλαμβάνεται στα χαρακτηριστικά που καλείται να υποστηρίξει. Σχεδόν σίγουρο, πάντως, είναι ότι θα το δούμε και σε κάποια ηλεκτρική/ υβριδική έκδοση, ακόμα και αν αυτή δεν λανσαριστεί παράλληλα με τις συμβατικές.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!