NEAΔΙΑΦΟΡΑ

H Lamborghini του Πάπα πωλήθηκε σε τιμή ρεκόρ!

Για να ακριβολογούμε αυτή η Huracan RWD δεν είναι το προσωπικό μεταφορικό μέσο του Πάπα Φραγκίσκου, αλλά μία που του είχε παραχωρηθεί ως δωρεά.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Lamborghini χάρισε τον επικεφαλής της Καθολικής εκκλησίας μια σπέσιαλ πισωκίνητη Lamborghini Huracan, την οποία ο Ποντίφικας υπέγραψε και κατά πάσα πιθανότητα της έδωσε και την ευχή του. Και με την σειρά του ο Άγιος άνθρωπος είχε ανακοινώσει από πέρυσι πως αυτή η συλλεκτική κατά μια έννοια Huracan θα πωληθεί με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Η δημοπρασία οργανώθηκε από την γνωστή RM Sotheby’s και έγινε πρόσφατα στο κοσμοπολίτικο πριγκιπάτο του Μονακό. Εκεί προσήλθαν οι σχετικοί… πιστοί για να βάλουν λίγο βαθύτερα το χέρι στην τσέπη και η λευκή Huracan RWD με τις χρυσαφί λωρίδες (προκειμένου να παραπέμπει στη σημαία του Βατικανό) πουλήθηκε έναντι 715.000 ευρώ. Τιμή υπέρ-τριπλάσια από αυτή μιας στάνταρ πισωκίνητης Huracan!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!