NEA

Η νέα BMW Z4 M40i δοκιμάζεται στην Γαλλία [vid]

Τα πρώτα επίσημα στοιχεία έδωσε η γερμανική εταιρία για τη νέα Z4 που εκτός απρόοπτου θα κάνει ντεμπούτο αρχές Οκτωβρίου στο Παρίσι με τις πωλήσεις να ξεκινούν αρχές 2019.

Από το Autodrome de Miramas βόρεια της Γαλλίας μας έρχονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δείχνουν για αρχή την έκδοση M40i της νέας γενιάς Z4 που θα έχει μαλακή οροφή. Το βαρύ καμουφλάζ μας προετοιμάζει για αρκετά teaser στοιχεία που θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι για τη νέα Z4 που θα έχει μήκος 4,32 μέτρα και πλάτος 1,86 μέτρα.

Σε σχέση με την 2η γενιά της Z4 που παράχθηκε από το 2009 έως το 2016 (με συνολική παραγωγή περίπου 115.000 μονάδων στο εργοστάσιο Regensburg της Γερμανίας), το μεταξόνιο των 2,47 μέτρων είναι αντίθετα ελαφρώς μικρότερο ώστε ο οδηγός και συνοδηγός να βρίσκονται πιο κοντά στον πίσω άξονα. Εντελώς νέο θα είναι το εσωτερικό με τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων να ξεχωρίζει από το ταμπλό με iDrive νέας γενιάς και με Operating System 7.0.

Σχετικά με τους κινητήρες οι βασικές εκδόσεις θα έχουν δίλιτρο μοτέρ, ενώ η M40i ένα νέο τρίλιτρο εξακύλινδρο σε σειρά που θα αποδίδει περίπου 350 άλογα. Ανάμεσα στα διάφορα καλούδια της εν λόγω έκδοσης περιλαμβάνεται το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, τα ενεργητικά αμορτισέρ, οι ζάντες ελαφρού κράματος Μ, τα ενισχυμένα φρένα και η χαμηλωμένη πίσω ανάρτηση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!