NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Nissan βραβεύει τους νικητές του Generation N

Προάγοντας την καινοτομία, η Nissan υλοποίησε το διαγωνισμό Generation N, με στόχο να αναδείξει και να βραβεύσει νέους ανθρώπους που δημιουργούν στη χώρα μας.

Μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα www.nissangenerationn.gr, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε έτρεξε το διαγωνισμό Generation N, στον οποίο προβλήθηκε το έργο 19 ξεχωριστών ανθρώπων. Οι εφευρέσεις και οι δημιουργίες αυτών βασίζονται σε τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, οι φυσικές επιστήμες, η ιατρική, η μηχανολογία, η κοινωνική προσφορά, ο αθλητισμός κ.α. Καθένας εξ αυτών, μέσα από ένα σύντομο video παρουσίασε το αντικείμενο και το όραμά του, καλώντας το κοινό να τον στηρίξει με την ψήφο τους.

Οι 10 από αυτούς, που συγκέντρωσαν τους περισσότερους ψήφους, βραβεύτηκαν από τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε σε μία ειδική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Το δώρο, ως αναγνώριση των προσπαθειών τους είναι ένα σύγχρονο αυτοκίνητο Nissan, το οποίο και θα οδηγούν για ένα ολόκληρο χρόνο! Μαζί με τους προαναφερθέντες, έτρεξε ένας ακόμα, παράλληλος διαγωνισμός για το κοινό, ο οποίος ανέδειξε τρεις τυχερούς φίλους της φίρμας, που θα ταξιδέψουν στο Innovation Lab της Nissan, στο Παρίσι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στη σχετική σελίδα της Nissan.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!