ΑΓΩΝΕΣ

GP Βρετανίας: Νίκη για τον Vettel και την Ferrari!

Σε έναν αγώνα με πολύ καλό θέαμα ο Vettel διεύρυνε το προβάδισμα του από τον Hamilton. Στο βάθρο ο Bottas, καταπληκτικός ο Raikkonen!

Ένα μεγάλο μέρος από τον αγώνα κρίθηκε στην εκκίνηση. Ο Hamilton είχε κακή εκκίνηση με τον Vettel να τον προσπερνά. Λίγο μετά την εκκίνηση ο Raikkonen υπερβάλλει και από την εσωτερική πέφτει στα φρένα αλλά δίχως να καταφέρει να επιβραδύνει προτού χτυπήσει με το εμπρός μέρος το μονοθέσιο του Hamilton.

Ο Βρετανός οδήγησε καταπληκτικά για να βρεθεί από τελευταίος στην 2η θέση. Εξαιρετικός ήταν και ο Raikkonen που δέχθηκε και ποινή 10 δευτερολέπτων για το συμβάν.

O Vettel τελείωσε τον αγώνα όπως τον ξεκίνησε με την διαφορά στο πρωτάθλημα να είναι πλέον στους 8 βαθμούς. Καλή εμφάνιση και ο Bottas που έμεινε πίσω από τις Ferrari.

Καταστροφικός αγώνας για την Sauber με το τρομακτικό χάσιμο του Ericsson με να βάζει το safety car στην πίστα στον 33o γύρο. Κάτι που κατέστρεψε την τακτική του Ricciardo. Φοβερή η μάχη Raikkonen-Verstappen στον 38o γύρο. Στον ίδιο σύγκρουση και εγκατάλειψη για τους Sainz και Grosjean.

Θεαματική στους τελευταίους γύρους και η κόντρα του Vettel με τον Bottas.

Ο Verstappen είχε έξοδο στον 47o γύρο και εγκατέλειψε. Δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα, επόμενος αγώνας στις 22 Ιουλίου, στο Χόκενχαϊμ.

Εδώ η ανάλυση του αγώνα!

Τελική κατάταξη: 1 Vettel, 2 Hamilton, 3 Raikkonen, 4 Bottas, 5 Ricciardo, 6 Hulkenberg, 7 Ocon, 8 Alonso, 9 Magnussen, 10 Gasly, 11 Perez, 12 Vandoorne, 13 Stroll, 14 Sirotkin. Εγκατέλειψαν: Verstappen, Sainz, Grosjean, Ericsson, Leclerc, Hartley.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!