ΑΓΩΝΕΣ

Mercedes F1: Ανανέωσε για 2 ακόμη χρόνια ο Lewis Hamilton

Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν σχεδόν ένα εξάμηνο η Mercedes και ο Lewis Hamilton ήρθαν σε συμφωνία και ανανεώσαν τη συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια…

Μέχρι το 2020 δηλαδή, ενώ αν αναρωτιέστε γιατί δεν έχει μεγαλύτερη διάρκεια η απάντηση είναι γιατί τη σαιζόν 2021 αλλάζουν οι κανονισμοί και οι πάντες κρατούν στάση αναμονής -προπάντων οι πιλότοι. O Hamilton άλλωστε δεν έχει δηλώσει και λίγες φορές πως σκέφτεται να αποχωρήσει, ενώ η καθυστέρηση της υπογραφής του είχε να κάνει, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, κυρίως με τα πριμ και την υποχρεωτική του παρουσία σε εκδηλώσεις της ομάδας.

Όσο για τις ετήσιες αποδοχές του οι φήμες κάνουν λόγο για 45 εκατομμύρια δολάρια, αν και ο Niki Lauda τις χαρακτήρισε ως βλακείες. Για τη συνέχεια η Mercedes θα προχωρήσει και στην ανανέωση του συμβολαίου του Valtteri Bottas. Η γερμανική ομάδα λέγεται πως ήθελε τον Daniel Ricciardo, όπως ο Αυστραλός θέλει ένα νέο συμβόλαιο με ετήσια αμοιβή 15 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που σε συνδυασμό με τις αποδοχές του Hamilton είναι πολύ ακόμα και για τη Mercedes.

GP Γερμανίας – Προεπισκόπηση: Μηδενικό περιθώριο λάθους…

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!