ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Φινλανδίας: Tanak και Toyota… επικράτησαν στο χαλαρό!

Ο Εσθονός οδηγός της Toyota κατάφερε Ott Tanak κατάφερε να κερδίσει χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα στο ράλι της Φιλανδίας…

Φέρνοντας το Υaris WRC στην πρώτη θέση, σε έναν αγώνα που θεωρείται “εντός έδρας” για την ομάδα, καθώς εκεί είναι η έδρα της, και εκεί εξελίσσονται τα αυτοκίνητά της υπό τις οδηγίες του Timmo Makinen. O Τanak πήρε και την πρώτη θέση στην special stage κερδίζοντας άλλους 30 πόντους έξτρα.

Στην δεύτερη θέση έγινε μεγάλη μάχη, μεταξύ του Ostberg και του άλλου οδηγού της Toyota, Jari Matti Latvala, με τον πρώτο να κάνει έναν εξαιρετικό αγώνα και να κερδίζει και την δεύτερη θέση στην special stage, χαλώντας το σχεδόν προδιαγεγραμμένο «1-2» της Toyota.

Οι δύο πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος είχαν μάλλον δύσκολες ώρες, με τον Ogier τελικά να τερματίζει πέμπτος αλλά με οδηγίες που δόθηκαν από την ομάδα να τον αφήσουν να περάσει, ενώ ο Neuville τερμάτισε ένατος, αλλά κράτησε τελικά μια απόσταση ασφαλείας 21 βαθμών από τον Ogier στο πρωτάθλημα, χάρη και στους βαθμούς που πήρε στην special stage.

Τα χρώματα της Hyundai κράτησε σχετικά ψηλά ο Hayden Paddon  που τερμάτισε τέταρτος, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Ogier, Suninen, Evans, Breen, Neuville και Mikkelsen. Δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα, επόμενος αγώνας ο ασφάλτινος στην Γερμανία (16-19 Αυγούστου).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!