ΑΓΩΝΕΣ

GP Ουγγαρίας: Κυρίαρχος ο Hamilton!

Χάρη και στην μελετημένη στρατηγική της Mercedes o Lewis Hamilton τερμάτισε όπως ξεκίνησε τον αγώνα και διεύρυνε το βαθμολογικό του προβάδισμα με τον Vettel να καραδοκεί και να αρπάζει την 2η θέση.

Χαμός στον 65ο γύρο όπου ο Vettel προσπερνά τον Bottas (που έκανε νωρίτερα ένα γλίστρημα) με τον τελευταίο να αποφασίζει τελευταία στιγμή να πάρει την εσωτερική και να χτυπά πίσω την Ferrari. Τελικά όλα καλά για τον Γερμανό αφού δεν έπαθε ζημιά στα ελαστικά και να ακολουθεί στο 2ο σκαλί του βάθρου.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο «διψασμένος» Raikkonen που ακολούθησε στο 3ο σκαλί του βάθρου με τον ξαναμμένο Bottas (που τερμάτισε 5ος αλλά υπάρχει ενδεχόμενο ποινής του) να έχει επαφή με τον φανταστικό Ricciardo (που προσπερνούσε όποιον έβρισκε μπροστά του) στον 68ο γύρο και να καταστρέφει τον αγώνα της Red Bull.

Νωρίτερα ο Verstappen εγκατέλειψε λόγω απώλειας ισχύος ενώ κατά την εκκίνηση μπλέχτηκε σε ένα «σάντουιτς» από τις δύο Force India ο άτυχος Leclerc. Σύντομα η ανάλυση του αγώνα από τον Κ. Ελευθεριάδη.

Δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα, διακοπές για την F1 αφού ο επόμενος αγώνας θα γίνει 26 Αυγούστου στο Βέλγιο.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!