ΑΓΩΝΕΣ

Στην Renault o Daniel Ricciardo!

Επίσημα η Red Bull Racing ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ricciardo και λίγο μετά η Renault επιβεβαίωσε επίσημα την ένταξη του Αυστραλού στην ομάδα της πλαισιώνοντας τον Hulkenberg!

Ο Αυστραλός ξεκίνησε την καριέρα του στην Red Bull Junior Team το 2008 όπου πήρε και αρκετούς τίτλους. Το 2011 μεταπήδησε στην Formula 1 στο βρετανικό Grand Prix, και μετά από δύο χρόνια στην Torro Rosso πήγε στην Red Bull. Από το 2014 έφερε επτά νίκες στην ομάδα, 29 θέσεις στο πόντιουμ, δύο pole position και 904 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σχολιάζοντας την απόφαση του Ricciardo, ο τεχνικός διευθυντής της Red Bull Christian Horner είπε ότι: “Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση του Daniel να αφήσει την ομάδα και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον. Θέλουμε να τον θυμόμαστε για την αφοσίωσή του και τον ρόλο που έπαιξε για την ομάδα από το 2014, με κορυφώσεις φυσικά της επτά νίκες και τις 29 θέσεις στο πόντιουμ. Προς το παρόν θα ερευνήσουμε τις επιλογές που έχουμε για τον οδηγό που θα συντροφέψει τον Max Verstappen για του χρόνου. Στο μεταξύ μας μένουν ακόμα 9 αγώνες για το 2018 και εστιάζουμε στην καλύτερη απόδοση των Max και Daniel για το υπόλοιπο της χρονιάς».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!