ΑΓΩΝΕΣ

Δείτε ένα ανόητο ατύχημα σε αγώνα [vid]

Το ατυχές συμβάν έγινε σε αγώνα στην Βραζιλία και ευτυχώς κανείς από τους τραυματίες πάντως δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την ζωή του…

Σε αγώνα της κατηγορίας Stock Light που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην πίστα Mato Grosso do Sul επικράτησε το απόλυτο χάος. Όπως θα δείτε στο βίντεο κάποια στιγμή έχουν μπει πολλά αυτοκίνητα να αλλάξουν ελαστικά. Ένα από αυτά τα αυτοκίνητα με οδηγό τον Έρικ Μαϊρινκ παίρνει εντολής από τον υπεύθυνο του team να ξεκινήσει.

Ο τελευταίος όμως αγνοεί ή δεν έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει μεγάλη κυκλ0,οφορία στα πιτ και έτσι ένα άλλο αυτοκίνητο πέφτει με δύναμη στο δικό του και το βγάζει από την πορεία του. Στην συνέχεια χτυπά κάποια μέλη από την ομάδα του, δύο εκ των οποίων είχαν τραυματισμούς στο κεφάλι (γιατί δεν φορούσαν κράνος άραγε;) και ένας έσπασε το πόδι του.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!