ΑΓΩΝΕΣ

GP Βελγίου: Ο Vettel επικράτησε στο Σπα-Φρανκορσάμπ!

Σε έναν αγώνα με αρκετό θέαμα ο Vettel κατάφερε να μειώσει στο πρωτάθλημα στους 17 βαθμούς την διαφορά του από τον δεύτερο του αγώνα Hamilton. Στο βάθρο και ο Verstappen.

Από την εκκίνηση του αγώνα ξεκίνησαν οι ανατροπές μιας και ο Hulkenberg καθυστέρησε στην πρώτη στροφή να φρενάρει πέφτοντας σφόδρα πάνω στον Alonso και βγάζοντας εκτός και τον Leclerc. Ο Vettel πέρασε πολύ έξυπνα τον Vettel όταν ο Raikkonen πέρασε στα pits με καταστραμμένο το πίσω δεξί λάστιχο. Το safety car κράτησε μέχρι τον 5ο γύρο. Ο Raikkonen όμως είχε πιο σοβαρό πρόβλημα και δεν μπόρεσε να συνεχίσει εγκαταλείποντας κάπου στον 10ο γύρο.

Ο Ricciardo άλλαξε πίσω πτέρυγα και συνέχισε (δίχως λόγο όπως αποδείχτηκε αργότερα αφού εγκατέλειψε στον 31ο γύρο) όταν ο Verstappen κατάφερε να περάσει τις Force India στον 14ο γύρο και να ανέβει στην 3η θέση.

Στη συνέχεια και με κάποιες εναλλαγές στα pit-stops κράτησε την πρωτοπορία ο Vettel με τον Hamilton πίσω του και την Red Bull του Ολλανδού να ακολουθεί. Πολύ καλή εμφάνιση από τις Force India με τους Perez και Ocon. Παρακάτω η κατάταξη στο Σπα-Φρανκορσάμπ, σύντομα η ανάλυση του αγώνα.

Δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα των οδηγών, επόμενος αγώνας στην Ιταλία στις 2 Σεπτεμβρίου (16:10).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!