NEA

Το Lada 4×4 Vision παρουσιάστηκε στην Μόσχα

Η Lada παρουσίασε στην έκθεση της Μόσχας και επίσημα το πρωτότυπο 4×4 Vision Concept που μας δίνει μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να είναι το νέο Niva.

Το Niva είναι πλέον ένα από τα μακροβιότερα μοντέλα παγκοσμίως και έχοντας συμπληρώσει πάνω από τέσσερις δεκαετίες ήταν το πρώτο SUV με αυτοφερόμενο σασί. Σύντομα θα περάσει στην επόμενη πιο μοντέρνα φάση του και ενδιαφέρον θα έχει η τοποθέτηση του νέου Lada Niva σε σχέση με τη Dacia Duster, μιας και η ρουμάνικη εταιρεία ανήκει στον ίδιο όμιλο (η Lada ανήκει στην Avtovaz που με την σειρά της ανήκει στο γκρουπ των Renault- Nissan- Mitsubishi). Μάλιστα, και οι πρώτες πληροφορίες λένε πως το Niva θα βασιστεί πάνω στο Dacia.

Το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην Μόσχα έχει και ζάντες 21 ιντσών που μάλλον δεν θα περάσουν στο ενδεχόμενο μοντέλο παραγωγής, ενώ σημαντική θα είναι και η απόστασή του από το έδαφος. Το εσωτερικό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, μιας και πέρα από την κεντρική οθόνη του συστήματος πολυμέσων υπάρχει και ψηφιακός πίνακας οργάνων (κάτι που επίσης αποκλείεται να δούμε στο Niva), καθώς και αυτόματο κιβώτιο. Τέλος, το μήκος του αμαξώματος δεν ξεπερνά τα 4,20 μέτρα, είναι πεντάθυρο και δυναμικό σε όψη, χάρη στο έντονο ανάγλυφο ειδικά στο προφίλ του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!