NEA

Στα σκαριά οι νέες BMW X3 M & X4 M

Tα δύο νέα σπορ SUV της εταιρίας θα κάνουν την επίσημη πρεμιέρα τους μέσα στο φθινόπωρο, ενώ στις αγορές θα βρίσκονται προς τα τέλη της χρονιάς.

Στο διήμερο του αγώνα DTM που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Nurburgring, η BMW έδειξε -έστω και καμουφλαρισμένες- τις νέες Χ3 Μ και Χ4 Μ οι οποίες θα παρουσιαστούν επίσημα σε λίγες ημέρες και θα λανσαριστούν στην αγορά προς τα τέλη της χρονιάς. Ακριβή στοιχεία δεν γνωρίζουμε ακόμα για τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, πέρα από την έντονη φημολογία ότι θα χρησιμοποιείται μία νέα εκδοχή του εξακύλινδρου εν σειρά με την κωδική ονομασία Β28.

Αν ισχύσουν οι πρώτες πληροφορίες, η ισχύς θα φτάσει στους 450 ίππους ή και 475 για τις εκδόσεις Performance, ενώ το μοτέρ αυτό, ίσως με διαφορετικές ρυθμίσεις, θα χρησιμοποιηθεί και στις επερχόμενες Μ3 και Μ4. Εκτός από τον κινητήρα θα υπάρχει ένας νέος άξονας στο πίσω μέρος με διαφορετικό διαφορικό (για πιο πισωκίνητη κατανομή της ισχύος), πιο σφιχτή ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα, τετραπλή εξάτμιση πίσω, καθώς και οι τυπικές αλλαγές για τέτοιου είδους οχήματα στο αμάξωμα, όπως οι πιο έντονοι προφυλακτήρες, οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, οι πιο μεγάλο τροχοί κ.λπ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!