NEASMS

Cross Country έκδοση για το Volvo V60

Οι εκδόσεις Cross Country αποτελούν πλέον παραδοσιακή αξία για τους Σουηδούς αφού το άρωμά τους κρατά πλέον δύο δεκαετίες…

Το 1997 είχε εισάγει η Volvo για πρώτη φορά τον ορισμό Cross Country (ντεμπούτο με το V70 XC) προσφέροντας έναν αντίπαλο απέναντι στο Audi Allroad που ακολούθησε λίγο αργότερα. Έκτοτε η περιπετειώδη έκδοση πέρασε και σε άλλα μοντέλα για να φτάσουμε στο πιο πρόσφατο V60 Cross Country που ξεχωρίζει από τα προστατευτικά πλαστικά που περιβάλλουν το αμάξωμα.

Σε σχέση με τις στάνταρ εκδόσεις του V60 (πρόσφατα ανακοινώθηκαν και οι τιμές πώλησης στην χώρα μας, από 44.928€) η απόσταση από το έδαφος είναι αυξημένη κατά 7,5 εκατοστά όταν η ανάρτηση έχει ενισχυθεί για χρήση εκτός δρόμου. Μάλιστα υπάρχει και νέο πρόγραμμα off-road με σύστημα ελέγχου κατάβασης (Hill Descent Control).

Το νέο V60 Cross Country (που τεχνολογικά μοιράζεται το ίδιο σασί και συστήματα με το απλό V60) θα κυκλοφορήσει από τις αρχές του νέου έτους στην έκδοση βενζίνης T5 AWD με 254 ίππους και στην ντίζελ D4 AWD με 190 ίππους. Στην πορεία θα ενταχθεί μία mild hybrid έκδοση καθώς και μία plug-in υβριδική.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!