NEA

Μόλις για 10 τυχερούς το Audi R8 V10 Competition Package

Η ειδική έκδοση θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 μονάδες που θα πωληθούν στην αγορά των ΗΠΑ με την Audi να ζητά 237.350 δολάρια για κάθε ένα από αυτά.

To Audi R8 V10 Plus Competion Package είναι μια ελαφρύτερη έκδοση του V10 Plus κατά 13 κιλά που προκύπτουν από τα νέα κεραμικά φρένα και τις εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Σε ότι αφορά τα αεροδυναμικά βοηθήματα υπάρχει ένα νέο μπροστινό spoiler με διαφορετικό splitter, ένα νέο διαχύτη στο πίσω μέρος καθώς και νέα αεροτομή στην οποία μπορεί να υπάρχει ένα πολύ μεγάλο logo της Audi Sport.

Σχετικά με τις αισθητικές αλλαγές  υπάρχει ένας νέος χρωματισμός για το αμάξωμα, ενώ το σαλόνι είναι επενδυμένο με δέρμα και τα μπάκετ καθίσματα είναι αγωνιστικού τύπου, ενώ υπάρχει νέο τιμόνι και paddles από carbon. Σύμφωνα με την Audi όλα αυτά τα νέα αεροδυναμικά στοιχεία παρέχουν 52 κιλά αρνητικής άντωσης στα 150 χλμ./ώρα, τα οποία φθάνουν έως στα 250 κιλά κοντά στην τελική ταχύτητα των 315 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!