ΑΓΩΝΕΣ

Στην ΕΡΤ το πρωτάθλημα της Formula 1 έως το 2021

Από του χρόνου η κρατική τηλεόραση θα μεταδίδει ζωντανά πέρα από τον αγώνα της Κυριακής και τα ελευθέρα δοκιμαστικά καθώς και τις κατατακτήριες δοκιμές…

Σε συμφωνία κατέληξε η ΕΡΤ με την Asset Ogilvy, την διαφημιστική εταιρία που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1 για την Ελλάδα και την Κύπρο. Σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια η ΕΡΤ θα μεταδίδει ελεύθερα όλο το αγωνιστικό τριήμερο κάθε Grand Prix. Η συνδρομητική πλατφόρμα Cosmote TV διεκδικεί επίσης την ανανέωση της σύμβασής της.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση και μεταξύ άλλων: «…Απόκτηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης της FORMULA 1) ως προς την απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων τηλεοπτικής και διαδικτυακής (Ίντερνετ και κινητή τηλεφωνία) ζωντανής μετάδοσης από τα μέσα της ΕΡΤ ΑΕ, μόνο για την Ελλάδα, 21 αγώνων της FORMULA 1 για την περίοδο 2019 έως 2021 καθώς και την αποκλειστική μετάδοση των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής και του Σαββάτου μαζί με τις κατατακτήριες δοκιμές…».

«…Η ΕΡΤ ΑΕ θα αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης της FORMULA 1 από την εταιρία ASSET OGILVY Α.Ε. έναντι του ποσού των 2.000.000,00 €, πλέον ΦΠΑ, για κάθε έτος (ήτοι συνολικά 6.000.000,00 €, πλέον ΦΠΑ, που θα βαρύνουν αντιστοίχως τους προϋπολογισμούς της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης για τα τρία έτη), με τη ρητή υποχρέωση της δικαιούχου εταιρίας να τοποθετήσει διαφημίσεις στο πρόγραμμα της ΕΡΤ ΑΕ αξίας 3.600.000,00 €, (πλέον ΦΠΑ και λοιπών φόρων – επιβαρύνσεων και προ εκπτώσεων τζίρου πελατών και επιβράβευσης) τα έτη 2019, 2020 και 2021, σύμφωνα με το media plan της ΕΡΤ».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!