NEA

H Subaru κάνει ρεκόρ στο Transfagarasan [vid]

H συγκεκριμένη «ειδική» είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στην Ευρώπη και η Subaru σπάει τα χρονόμετρα με το Subaru STi RA!

H διαδρομή Transfagarasan στη Ρουμανία θεωρείται από τις πιο δύσκολες στην Ευρώπη. Έτσι, μετά τα ρεκόρ του Subaru STi RA στο Nurburgring και στο Goodwood Festival of Speed, η Subaru με οδηγό τον Mark Higgins (με σημαντικό πέρασμα από το WRC) και συνοδηγό τον Darren Garrod προχώρησε σε μία ακόμη προβολή και στο Transfagarasan Highway.

Πρόκειται για μία ασφάλτινη ανάβαση στα Καρπάθια όρη της Ρουμανίας που έχει μήκος 84 χιλιόμετρα, 844 συνολικά στροφές και φτάνει σε υψόμετρο έως τα 2.000 μέτρα! Το ειδικά διασκευασμένο STI κατάφερε τελικά να κάνει την διαδρομή σε 40’58”08 με μέση ωριαία ταχύτητα πάνω από 122 χλμ./ώρα και παρόλο που υπάρχουν φουρκέτες με 1η στο κιβώτιο.

Προσέξτε, μιλάμε για μία διαδρομή 3 ωρών για ένα κανονικό οδηγό και πραγματικά αξίζει να δείτε το εξαιρετικό βίντεο της όλης προσπάθειας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!