NEA

Σπέσιαλ έκδοση για το Ford GT με περισσότερο ανθρακόνημα

Στην έκθεση SEMA η Ford παρουσίασε το GT Carbon Series με ανθρακονήματα σε πολλά σημεία του αμαξώματος, μεταξύ των οποίων και τις ζάντες!

Η χρήση τόσου κάρμπον έχει ως αποτέλεσμα να εξοικονομηθούν 18 κιλά από το ήδη πανάλαφρο κανονικό GT. Παράλληλα έχουν αφαιρεθεί και κάποια περιττά εξαρτήματα αλλά με τον κλιματισμό και το σύστημα infotainment να διατηρούνται ώστε το εν λόγω GT να χρησιμοποιείται και εκτός πίστας. Επιπρόσθετα και ανάμεσα σε άλλες βελτιώσεις η απόληξη είναι από τιτάνιο και το κάλυμμα του μοτέρ από ενισχυμένο πολυκαρβονικό πλαστικό.

Η ειδική έκδοση τονίζεται από διάφορες αναβαθμίσεις ακόμη και στο εσωτερικό, με νέο σήμα στον πίνακα οργάνων, νέα paddles καθώς και ειδικές επενδύσεις στα καθίσματα. Πλέον η Ford έχει σταθεροποιήσει την παραγωγή του GT και όπως είχαμε γράψει η παραγωγή θα φτάσει τα συνολικά 1.350 αυτοκίνητα μέχρι το 2022. Μάλιστα έχει προβλεφθεί και ανάλογα με την ζήτηση η κατασκευή ενός Ford GT Carbon Series την εβδομάδα (από τα συνολικά επτά GT/εβδομάδα).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!