NEA

Η Toyota έχει την μεγαλύτερη αναζήτηση στην Google

Η ιαπωνική εταιρία είχε 7,8 εκατομμύρια αναζητήσεις ανά μήνα παρουσιάζοντας ιδιαίτερη απήχηση στην βορειοαμερικανική αγορά…

Τον παραπάνω παραστατικό χάρτη και μερικά βασικά στατιστικά στοιχεία για το τελευταίο 12μηνο έδωσε στην δημοσιότητα η ασφαλιστική εταιρία Veygo. Η Toyota είναι η πρωταθλήτρια αφού σημείωσε την μεγαλύτερη αναζήτηση σε 51 από 171 χώρες που καλύπτει η έρευνα κυριαρχώντας σε αγορές όπως των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Νότιας Αφρικής κ.α.

Ακολούθησε η BMW και η Mercedes με μεγαλύτερη αναζήτηση σε 25 και 23 χώρες. Ωστόσο, σε «γκουγκλαρίσματα» η Honda και η Ford είναι οι δημοφιλέστερες με 7 και 6,4 εκατομμύρια αναζητήσεις τον μήνα, αντίστοιχα. Πολύ ψηλά τερμάτισε και η Lamborghini όντας πρώτη σε 12 χώρες (μεταξύ των οποίων και η Βενεζουέλα), ενώ η Tesla ήταν πρώτη σε επτά, μεταξύ των οποίων όμως η Κίνα. Οι Pagani, Acura και Chrysler ήταν ανάμεσα στις εταιρίες με την μικρότερη αναζήτηση στην Google.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!