NEASMS

Πόσο κοστίζει η Ford Mustang Bullitt;

Μία από τις πιο ηχηρές παρουσίες στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου ήταν αυτή της Bullitt που είναι διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας και για την χώρα μας…

Πρόκειται για την πιο σπέσιαλ εκδοχή της Mustang με ιστορία που ξεκινά από την εποχή του Steve McQueen στην ομώνυμη ταινία Bullitt που είχε γυριστεί το 1968. Ήταν το αυτοκίνητο που πρωταγωνίστησε στη 10λεπτη θρυλική πλέον σκηνή καταδίωξης της ταινίας της Warner Bros και αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε άλλη ανάλογη σκηνή στην ιστορία του κινηματογράφου.

Στην σύγχρονη εκδοχή της η Mustang Bullitt έχει κάτω από το καπό της μία αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 των 5,5 λίτρων που αποδίδει 460 άλογα (δηλ. +10 από την Shelby GT350). Είναι διαθέσιμη στο πράσινο Dark Highland ή στο μαύρο Shadow και διαφοροποιείται από διάφορα εξτρά. Τόσα ώστε η τιμή της Mustang Bullitt να ξεκινά από τις 76.300€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!