NEA

Θα υπάρξει επόμενο Mitsubishi Pajero;

Η νέα τάξη πραγμάτων και η συμμαχία με την Renault-Nissan ίσως να οδηγήσουν στην μη ανανέωση ενός από τα πιο γνωστά και ικανά 4×4 του κόσμου.

To Pajero αποτελεί τη ναυαρχίδα της Mitsubishi εδώ και χρόνια και από το 2006 συνεχίζει στην ίδια του γενιά με κάποιες μικρές ανανεώσεις στην πορεία του. Ωστόσο υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην υπάρξει και 5η γενιά αφού η αγορά πλέον έχει κατακλυστεί από SUV με πιο light χαρακτήρα και με την ηλεκτροκίνηση να διεισδύει περισσότερο.

Μάλιστα υπάρχουν φήμες πως η Mitsubishi θα εστιάσει περισσότερο σε μικρότερα crossover και SUV με ηλεκτροϋβριδική τεχνολογία ενώ θα επαναφέρει μέχρι και το Colt. Η λύση θα δοθεί από πλατφόρμες και μηχανικά μέρη που χρησιμοποιούνται και θα προέρχονται από την Nissan και την Renault.

Το ίδιο θέμα πάντως υπάρχει και για την Nissan μιας και το Patrol συνεχίζει από το 2010 στην 6η του γενιά και με τους γιαπωνέζους να προβληματίζονται για την εξέλιξη μίας νέας γενιάς ελέω και των εκπομπών ρύπων. Μια επιλογή είναι η συμπαραγωγή ενός νέου μεγάλου 4×4 από τις αρχές της επόμενης δεκαετίας που πιθανότατα δεν θα δούμε στην Ευρώπη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!