NEA

Το νέο Kia Soul θα αποκαλυφθεί στις 28 Νοεμβρίου

Η κορεατική εταιρία θα προχωρήσει στη νέα γενιά που θα παρουσιαστεί στο Los Angeles. Στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει κυρίως με τις ηλεκτρικές του εκδόσεις.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις teaser φωτογραφίες το νέο Soul θα διατηρήσει την βασική του σχεδιαστική γραμμή που το ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο. Μπροστά θα υπάρχει μια πιο εμφατική και δυναμική σχεδιαστικά μάσκα, ενώ πίσω θα υπάρχει ένα σχεδιαστικό τρικ στην πίσω κολώνα που θα δείχνει σαν να αιωρείται.

Από τα teaser διαφαίνονται και ορισμένα στοιχεία για το εσωτερικό με την μεγάλη touch-screen και πλήρη συνδεσιμότητα με φορητές συσκευές. Από εκεί και πέρα οι σχεδιαστές φαίνεται πως έχουν δώσει μια πιο νεανική προτεραιότητα όταν θα υπάρχουν πολλές επιλογές εξατομίκευσης και προσωποποίησης.

To νέο Kia Soul θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Hyundai Kona και από εκεί θα προέρχεται το ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης της ηλεκτρικής έκδοσης (καθώς και από το eNiro) με μπαταρίες 39 kWh και 64 kWh. Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν και συμβατικές εκδόσεις όπως έναν turbo τετρακύλινδρο στα 1.600 κ.εκ. και έναν ατμοσφαιρικό δίλιτρο. To νέο Soul θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2019.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!