NEAΑΓΩΝΕΣ

Porsche: Σε 200 μονάδες η 911 GT2 RS Clubsport

H γερμανική εταιρία παρουσίασε την αγωνιστική εκδοχή της 911 GT2 RS που αποδίδει 700 άλογα και κοστίζει 405.000 ευρώ. Δίχως τους φόρους…

Ωστόσο και μόνο από τις εικόνες γίνεται αντιληπτό το hardcore στήσιμο της GT2 RS Clubsport που πέρα από track-days έχει τις προδιαγραφές να συμμετέχει και σε διεθνείς διοργανώσεις. Το εμφατικό αεροδυναμικό πακέτο έχει ως αποκορύφωμα την τεράστια φτερούγα στο πίσω μέρος όταν στο εσωτερικό υπάρχει το roll-cage, μπάκετ κάθισμα, προαιρετικά σύστημα κλιματισμού και αρκετά αξεσουάρ (ψηφιακός πίνακας, τιμόνι κ.α.) από την 911 GT3 R.

Όπως είπαμε η ισχύς του boxer εξακύλινδρου των 3,8 λίτρων με τα διπλά turbo παραμένει στα 700 άλογα αλλά με αγωνιστική περιποίηση για να αντέχει στο όριο και πέρα από αυτό. Ενισχυμένο είναι και το 7άρι αυτόματο PDK διπλόδισκο όταν τους μπροστινούς τροχούς επιβραδύνουν εξαπίστονες σιαγόνες και τους πίσω τετραπίστονες. Το απόβαρο δεν ξεπερνά τα 1.390 κιλά με το PSM (Porsche Stability Management) να φροντίζει για την βέλτιστη πρόσφυση.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!