NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε μία οδηγό να προσπαθεί να γεμίσει ένα Tesla. Στο βενζινάδικο! [vid]

Μία απίστευτη οδηγός αναζητά την τάπα για να γεμίσει με βενζίνη ένα ηλεκτρικό Tesla Model S. Πραγματικά απίστευτο!

Προφανώς, η ξανθιά πρωταγωνίστρια του βίντεο (και του ανέκδοτου γεγονότος, αν όντως δεν είναι στημένο) έχει δανειστεί το Tesla για πρώτη φορά και ο κάτοχος του ξέχασε να της πει πως είναι ηλεκτρικό. Ειδάλλως δεν εξηγείται τόση ασχετοσύνη. Μεγάλη πλάκα έχουν τα τυπάκια που τραβούν το βίντεο και που έχουν στην κυριολεξία λιώσει στα γέλια με την όλη κατάσταση.

Όπως θα δείτε η ξανθιά αναζητά πως θα γεμίσει με καύσιμο το Tesla. Και όταν τελικά βρίσκει πως ανοίγει η τάπα προσπαθεί να δει πως θα μπει η μάνικα. Αφού βλέπει πως κάτι τέτοιο δε γίνεται, τότε ανοίγει το πορτμπαγκάζ για να δει αν κρύβεται κάτι εκεί.

Τελικά απογοητευμένη και δίχως να ξέρει τι άλλο να κάνει αποφασίζει να πάρει τηλέφωνο (προφανώς τον κάτοχο του αυτοκινήτου). Προτού το κάνει το ένα τυπάκια κατεβαίνει και της εξηγεί πως πρόκειται για ηλεκτρικό που φορτίζει με ρεύμα και όχι με καύσιμο.

Ηθικό δίδαγμα: όταν με το καλό αγοράσετε ένα ηλεκτρικό μην ξεχάσετε να ενημερώσετε την καλή σας πως δεν γεμίζει στο βενζινάδικο, αλλά στην πρίζα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!