ΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε ένα πρωτότυπο σκυλόσπιτο από την Ford [vid]

Ίσως να είναι η πρώτη φορά που μία μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία μπαίνει στην διαδικασία να ασχοληθεί με τα κατοικίδια και εκτός αυτοκινήτου…

Η Ford λοιπόν ετοίμασε μία “τέντα” η οποία περιλαμβάνει τεχνολογία noise cancelling με ηχεία τοποθετημένα πάνω στην κατασκευή, έτσι ώστε να μειώνονται οι αντιδράσεις των σκύλων σε ήχους όπως αυτούς των πυροτεχνημάτων που τους τρομάζουν πάρα πολύ. Παράλληλα η συγκεκριμένη κατασκευή παρέχει αρκετές ευκολίες στο ζώο, όπως αυτόματη πόρτα, κατασκευή από ηχοαπορροφητικό υλικό, σύστημα εξαερισμού κ.λπ.

Προς το παρόν βρίσκεται σε φάση πειραματική, αν και όπως φαίνεται υπάρχει μεγάλη ζήτηση από το κοινό για κάτι τέτοιο. Άλλωστε τα χρήματα είναι πολλά (υπολογίζεται ότι θα ξοδευτούν φέτος πάνω από 63 δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ για τα κατοικίδια ζώα), οπότε ακόμα και μία εταιρία σαν την Ford είναι σίγουρο ότι ρίχνει κλεφτές ματιές σε μία τεράστια αγορά και εκτός του αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!