NEA

Αυτή είναι η νέα Porsche 911 Cabriolet!

Η νέα ανοιχτή 911 παραμένει το ίδιο γοητευτική αλλά είναι ισχυρότερη και με περισσότερα συστήματα.

Για πρώτη φορά η 911 Cabriolet μπορεί να εξοπλιστεί με το σύστημα ελέγχου σασί PASM (Porsche Active Suspension Management), το οποίο μέχρι πρότινος αποτελούσε αποκλειστικό προνόμιο της νέας κουπέ Porsche 911 που είχε παρουσιαστεί το Νοέμβριο. Σε αυτή την περίπτωση η ανοιχτή 911 εφοδιάζεται με πιο σφιχτές αντιστρεπτικές όταν η απόσταση από το έδαφος είναι μικρότερη κατά 10 χιλιοστά.

Η Porsche κάνει ιδιαίτερο λόγο για την ταχύτερη λειτουργία της μαλακής οροφής, η οποία χρειάζεται 12 δευτερόλεπτα για να αναδιπλωθεί και που βασίζεται σε ένα πλαίσιο από μαγνήσιο για εξοικονόμηση βάρους. Όπως θα ήταν αναμενόμενο, το εσωτερικό είναι πανομοιότυπο με εκείνο της νέας κουπέ 911 και η μόνη βασική διαφορά εντοπίζεται στους διακόπτες για την λειτουργία της οροφής.

Όπως και με την κουπέ, έτσι και στην κάμπριο η Porsche αποκάλυψε τις Carrera S & Carrera 4S που εφοδιάζονται με τον τρίλιτρο twin-turbo εξακύλινδρο boxer που αποδίδει 450 ίππους και 530 Nm ροπής. Από πλευράς επιδόσεων οι Cabriolet είναι αναμενόμενα λίγο πιο «αργές» με την Carrera S να έχει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δλ. (3,9 δίχως το Sport Chrono) και τελική στα 306 χλμ./ώρα. Οι αντίστοιχες τιμές για την τετρακίνητη Carrera 4S είναι στα 3,6 δλ. (3,8 δίχως το Chrono) και 304 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!